20 feb. 2011

Scrapbooking, l'Art de la personalització 2011


Scrapbooking, l'Art de la Personalització
c/ Esglèsia, 2
08211 Castellar del Vallès
93 747 49 95

scrapbooking.cat
scrapbookingfotonova.blogspot.com
scrapbooking@scrapbooking.cat


"Scrapbooking, l'Art de la Personalització
Si estàs fart de regalar coses sense utilitat i t'agrada fer regals personalitzats, si vols arribar al cor d'algú amb un detall fet a ma que expressi els teus sentiments, l'scrapbooking és el que estàs buscant.Es pot definir de múltiples maneres, i es pot portar a la pràctica encara de moltíssimes més.
És una forma d’expressar la pròpia creativitat mitjançant la creació i confecció de diferents objectes que personalitzarem al nostre gust, utilitzant una àmplia gama d’accessoris, materials i eines. Es poden crear àlbums de fotografies, participacions de boda, natalicis, invitacions, agendes, ...  i evidentment tot personalitzat.
La tècnica per a realitzar els treballs s’obté de la combinació de l’assistència a tallers i la pròpia experimentació. De fet el límit és la teva pròpia imaginació i creativitat. És més que una afició, un cop comences ja no pots parar de crear... Algunes de les persones que practiquem l'scrapbooking, arribem al punt en que no partim d'unes fotos i creem l'àlbum, sinó que fem unes fotos ja pensant en quin tipus d'àlbum volem crear, tot un repte... Vols experimentar com amb les teves mans pots fer realitat aquestes petites obres d'art? No dubtis més i vina a la nostra botiga on t'atendrem encantats i et mostrarem coses que et faran embogir."

No hay comentarios:

Publicar un comentario