Espai Creatiu infantil

En el marc de la fira hi haurà un espai creatiu dedicat als mes petits de la casa.

Preneu nota de...

Diumenge a les 11.30h


Mother Tongue i Ana Guillén porten la Llegenda de Sant Jordi a la Fira

Aquest any, Sant Jordi estarà molt present a la Fira d’Arts. Aprofitant l’ocasió, l’empresa editorial Mother Tongue i la il·lustradora Ana Guillén portem a la Fira d’Arts dues activitats sobre Sant Jordi perquè els nens es diverteixin a la Fira.

El diumenge 22 presentarem el nostre conte interactiu La Llegenda de Sant Jordi per a iPad. Els vostres fills podran provar l’aplicació i  jugar amb els personatges, tot fent cavalcar Sant Jordi, fent que el drac tregui foc pels queixals, i moltes més sorpreses!

També hem preparat un taller infantil sobre Sant Jordi, on farem màscares i titelles per omplir la Fira de dracs, cavallers i princeses. A més, els nens podran participar en la creació d’un gran mural col·lectiu sobre la llegenda. L’Ana Guillén aportarà la seva experiència com a il·lustradora infantil, i els nens de ben segur que hi posaran tota la seva imaginació i la seva creativitat. No us ho perdeu!
“Mother Tongue som un equip innovador que busca idees creatives per facilitar l’aprenentatge dels idiomes. Volem que aprendre idiomes sigui una experiència positiva i memorable, i per això hem creat aquest conte sobre la llegenda de Sant Jordi en català, castellà i anglès.”

Podreu trobar la nostra Llegenda de Sant Jordi a l’App Store:


No hi falteu, serà una experiència inoblidable!


No cal fer reserva prèvia.